Информация за доставка

1. ДОСТАВКА НА ПОРЪЧАНИ СТОКИ

1.1. След като в Purple17.bg постъпи поръчка от Потребител, консултант на електронния магазин обработва тази поръчка. Потребителят получава потвърждение чрез e-mail или телефонно обаждане за успешно приетата поръчка в срок до 24 часа от момента на подаване на поръчката.

1.2. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници.

1.2.1. Обикновена доставка - в срок до 4 работни дни от момента на потвърждаването на поръчката.

1.2.2 Доставки на артикули направени по заявка - в срок от 7 до 14 дни ( в зависимост от сложността на заявката ) от момента на потвърждението на поръчката.

1.3. Purple17.bg използва за извършване на доставки услугите на куриерска фирма “Спиди” АД (Speedy) или Еконт Експрес (Econt), като обичайните часове за доставка са в интервала от 9.00 до 19.00 часа.

1.4. Доставката се извършва до точно посочен от Потребителят адрес (независимо дали е жилищен, или е служебен) или до офис на куриерските фирми в съответния град.

1.5. Цената на доставка до офис на куриерска фирма Speedy/Econt варира около 6 лв (до 1 кг.). При доставка на точен адрес, моля прегледайте цените за доставка до вашия град/село в официалнитe страници на куриерските фирми.

1.6. Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерските фирми , така че да получи в срок стоката, ако е избрал тази опция, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.